WERKWIJZE

Een tevreden klant

Voor een afspraak of voor meer informatie over de verzorgingsbeurt van uw hond kunt u contact met mij opnemen, bij voorkeur via het contactformulier op deze website.

Zeker als uw hond voor de eerste keer in mijn trimsalon komt, is het nodig dat ik wat extra informatie over uw hond kan noteren om zo te bepalen welke behandeling het beste voor hem of haar is.

Ik kom met een bus die ingericht is als compleet trimsalon, inclusief bad met warm water. U profiteert van het gemak van mijn diensten als gediplomeerd hondenkapster aan huis, op het werk of waar u maar wilt, met een compleet ingerichte bus! Uw hond is beter op zijn gemak in de buurt van zijn eigen territorium en u heeft geen haren of viezigheid in huis omdat ik niet binnen hoef te zijn. Ik heb enkel een ruime parkeerplaats nodig.

Het is ook mogelijk om met uw hondje tot bij mij in Ravels te komen, indien parkeren bij u niet mogelijk is of als u te ver buiten mijn regio woont.

De behandeling wordt vooraf uitgelegd en er wordt besproken wat de mogelijkheden zijn in overleg met uw wensen als klant. Deze informatie wordt genoteerd bij de klantgegevens van uw hond. Bij elke verzorgingsbeurt knip ik de nagels en reinig ik de oren. Ook krijgt u gratis advies over hoe u uw hond het beste kunt verzorgen tussen de verzorgingsbeurten door. Het is mogelijk om de producten en geschikte materialen hiervoor bij me aan te kopen.

Hoe vaak uw dier een verzorgingsbeurt nodig heeft, hangt vooral af van de soort vacht. Informatie hierover kunt u vinden bij ‘vachtverzorging’ in het keuzemenu.

Ook de kosten variëren vooral met de soort vacht en de tijd die ik nodig heb om die te behandelen. Een verdere uitleg en richtprijzen kunt u terugvinden onder het kopje ‘prijslijst’.

Voor mij is het belangrijk om kwaliteit af te leveren en dat u als klant tevreden bent over het resultaat.

Door voldoende tijd te nemen voor de behandeling krijgen u en uw hond de verdiende aandacht en zorg zodat uw hond de behandeling met plezier ondergaat. Het trimmen is immers geen lopende band werk.

Neemt u ook even een kijkje bij ‘tips’ voor nuttige zaken en uitleg om uw hond en uzelf voor te bereiden op de verzorgingsbeurt.