Groomers Europe – Klittenovereenkomst

Mobiel Trimsalon DoggyStyle

Helaas is de vacht van uw hond zo geklit dat een normale vachtbehandeling niet meer mogelijk is. Wij zullen, indien mogelijk, proberen de klitten uit te borstelen. Soms rest ons echter helaas nog maar één mogelijkheid en dat is het kort scheren van uw huisdier. Dit omdat het uitborstelen van klitten erg pijnlijk is. U en wij willen uw huisdier geen pijn laten lijden.

Wij hebben u zojuist uitgelegd dat uw hond erg geklit is. Omdat sommige eigenaren dit vergeten zijn bij het op­halen van hun huisdier, of hun dier door een ander hebben laten brengen, verzoeken wij diegene die het huisdier bij ons voor behandeling aanbiedt vriendelijk onderstaande overeenkomst goed door te lezen en te ondertekenen.

……………………………….. OVEREENKOMST………………………………….

Ik verklaar dat de door mij voor behandeling aangeboden hond dermate is geklit, waardoor:

  1. De trimsalon extra werk aan mijn huisdier kan hebben, waarvoor de kosten aan mij zullen worden doorberekend.
  2. Het resultaat mogelijk niet zal kunnen zijn zoals ik verwacht of van de trimsalon gewend ben.
  3. De trimsalon mijn huisdier, geheel of gedeeltelijk, kort moet scheren, voor een minder mooi resultaat is het trimsalon uiteraard niet aansprakelijk.
  4. Mijn huisdier irritaties en verwondingen kan oplopen door het verwijderen van de klitten of door kort scheren. Eventuele dierenartskosten hieruit voortvloeiend zijn voor mijn rekening.
  5. Mijn huisdier na het verwijderen van de klitten of het scheren kan gaan krabben of met de oren gaan schudden. Ook hiervoor is de trimsalon niet verantwoordelijk.

 

Datum:                          …………………………………

Naam:                           …………………………………

Naam hond:                         ……………………………………          

Telefoonnummer:            …………………………………

Handtekening:

 

Uiteraard zijn wij altijd bereid om u te helpen om vachtproblemen in de toekomst te voorkomen en kunt u voor een gratis vachtverzorgingsadvies of -demonstratie bij ons terecht.

Hoewel het bovenstaande ernstig lijkt, kunt u ervan op aan dat wij alles in het werk zullen stellen om nare gevolgen voor uw huisdier te voorkomen. Om deze problemen in de toekomst te voorkomen, raden wij u aan om direct een afspraak voor de volgende behandeling te maken.