Professionals

Ben je professioneel trimmer of trimmer in opleiding en wil je jezelf bijscholen of verbeteren in een bepaald ras of bepaalde techniek? In onze individuele bijscholingen voor professionals is er alle tijd en rust om op een fijne manier bij te leren.

Alle workshops zijn inclusief factuur en certificaat.

Bijschaving techniek of ras naar keuze – €170-€220

Wil je je een bepaald ras of bepaalde techniek eigen maken of jezelf erin verbeteren? Vraag naar de mogelijkheden om je hierin te ondersteunen.
De workshops kunnen doorgaan in Ravels of op verplaatsing met eventuele kilometervergoeding.

Workshop ‘Het mobiele trimsalon’ – €115

Overweeg je om een mobiele trimsalon op te starten en wil je alle ‘ins en outs’ weten van het trimmen in een mobiele salon, rij dan een dagje mee zodat je kan ervaren wat er allemaal komt kijken bij deze bijzonder vrije manier van werken: van de bouw en inrichting van het mobiele salon, de voor en tegens ten opzichte van het werken in een vast salon, tot de andere manier van plannen en de omgang met klanten en de hond in het mobiele salon.

Mijn mobiele salon is speciaal gebouwd om er ruim met meerdere personen in te kunnen werken. Met mijn 16 jaar ervaring als ambulant en mobiele trimmer, met 2 zelfgebouwde mobiele salons, kan ik je alles vertellen over de verschillende manieren van werken en de inrichting/opstart van een mobiel salon.
Daarnaast krijg je tijdens de dag allerlei tips en tricks om efficiënter te kunnen werken bij de door jou gekozen rassen/technieken.

Workshop ‘Het trimsalon in de praktijk’ – €100

Als trimmer werken we vaak alleen en leren we vaak enkel van elkaars ervaringen door er (online) over te communiceren. Loop een dagje mee in het salon en leer allerlei tips en tricks om efficiënter te kunnen werken.