Welkom in ons geheel vernieuwd salon!

Sinds begin mei is het nieuwe mobiele salon eindelijk klaar! De afwerking binnenin is helemaal aangepast op de behandeling van jullie kleine en middelgrote hondjes. Er zijn heel wat verbeterpunten ten opzichte van de oude bus: er zijn minder ramen, wat de behandeling rustiger maakt voor de hondjes, het bad staat hoger en is kleiner, waardoor ze minder verloren raken in de grote ruimte. Alles is naadloos afgewerkt, zodat het makkelijker hygiënisch schoon gehouden kan worden. Ook is er airco, verwarming en ontvochtiging voorzien, voor een aangenaam binnenklimaat tijdens de behandeling.
Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het geduld en het vertrouwen in mijn dienstverlening. Ondanks dat het thuis werken wel voordelen had, ben ik enorm blij weer de baan op te kunnen en bij jullie aan huis te kunnen komen. Dit is voor de hondjes aangenamer en rustiger zonder de verplaatsingen, voor jullie makkelijker dat je niet moet rijden en in de buurt wachten en voor mij geldt dat ik het contact met jullie veel persoonlijker vind wanneer ik bij jullie thuis kom.
Uiteraard zijn jullie van harte welkom om vóór aanvang van de behandeling een kijkje te komen nemen in het nieuwe mobiele salon!
Maak een afspraak via het contactformulier op deze website!
Tot binnenkort!